Elin Flyman SKFF

CFA-Tidningen

Din pulsmätare i samhället

                             ELIN FLYMAN

   Aktuell som ordförande för SKFF - Söderhamns kvinnliga företagareföreningJag träffar Elin på mitt kontor över en frukost på Internationella kvinnodagen 8 mars 2019.

En sann ambassadör för Söderhamn.

Över en petit choux får jag ta pulsen på den kvinna som under de närmaste åren håller i ordförandeklubban.

Vad är hennes bakgrund och visioner? Vad ser hon för framtid i näringslivet?


Elin berättar med egna ord:


- Jag pratar alltid så gott om Söderhamn! Jag som har bott under många år i Stockholm är så lycklig över avstånden till exempel, vad fantastiskt det är att bo såhär, vi lämnar nästan alltid bilen och går eller cyklar dit vi ska. Det är de avstånden här och det är så himla lyxigt.


Min bakgrund är civilingenjör, industriell ekonomi. Organisationsteori kopplad till ledarskap och marknadsföring. Det är så otroligt spännande att se de olika processerna  i en organisation och använda det till att optimera tillväxten eller till att förändra strukturer för att följa delar av eller utsatta mål tillsammans. Det är jättespännande.


Jag tänker lite att jag kommer in med nya ögon  i SKFF eftersom jag är ny här och har bott på annan ort, jag tänker att de kontakter jag sitter på kan vara bra dörrar in till andra nätverk som kan hjälpa till med att kanske ge och dela med sig av exempel på sådant som görs bra på annat håll som vi kan ta hit till oss. 


Jag håller dessutom på att utbilda mig till internationell certifierad coach och det blir jag klar med i september.


Jag känner en stor glädje i mitt nya uppdrag som ordförande för SKFF, det var en liten solskenshistoria för jag nämnde för några att jag var intresserad av att komma i kontakt med befintliga nätverk i Söderhamn och blev tipsad om SKFF. Det ena gav det andra och jag blev nominerad till valberedningen och fick träffa då ordinarie ordförande, därefter deltog jag på årsmötet den 25 februari och så blev jag invald, Verkligen en snabb och rolig process. I min nya roll vill jag ta med mig mina erfarenheter sedan tidigare och paketera dem med en coachningsapproach.

Organisationskultur är så otroligt viktigt och roligt att jobba med tillsammans med andra. 

Hur man sammmanbetar och kommunicerar är jättespännande och viktigt.


Jag ser fram mot alla möten, träffar med andra företagare och organisationer och att få vara med, var en del av navet för en sund tillväxt i Söderhamn. Jag ser en enorm potential att verka, leva och bo i Söderhamn.Elin Flyman

Ordförande Söderhamns kvinnliga företagareförening.

TEXT: ANNA IDELL

FOTO: PRIVAT ELIN FLYMAN

CFA- Tidningen

 

* Vi är Din pulsmätare i samhället.

 

* Vi är media för Dig som vill vara      med och göra skillnad- på riktigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter:

CFANYTT 

community för alla goda nyheter!

&

CFANYTT.BLOGG.SEKontakta oss


CFA-Tidningen

Kungsgatan 43

826 37 SÖDERHAMN

(+46)070 592 96 08

info@cfatidningen.se

© Copyright. All Rights Reserved

Vill du dela sidan? Klicka här: